Sommertid er salat tid og jeg prøver på at spise salater der indeholder andet end tomat, agurk, iceberg og peberfrugt. Ikke alene er det ensformigt, det er også de vanddige grøntsager der nemmest ryger ned - og det er trist. De er dyrere, de er ikke lige så gavnlige for min krop og det er jo ikke sjovt i længden.
I dag blev det så til broccoli salat:
- 1 broccoli
- 1 rødløg (evt. alm. løg)
- 40 gram pinjekerner
- 100 gram bacon i tern
Steg bacon på en varm pande, del broccoli i små buketter (gem stokken). Når baconen er færdig vendes buketterne på panden hurtigt, og buketter og bacon tages af. Rist pinjekernerne af på panden i mens du snitter løget i små tern. Bland det hele sammen og nyd! Salaten holder fint i køleskabet i et par dage.
Stokken skal du ikke bruge i denne opskrift, men den smager lækkert i salater hvis du lige skærer det yderste lag af. Ellers kan du lave rigtig lækker broccolimos til din baby.
Ingen kommentarer
Send en kommentar